Ribat Eğitim Vakfının Yaz Okulları eğitime başladı.

28 Haziran 2017

Ribat Eğitim Vakfının Yaz Okulları eğitime başladı. Ribat Eğitim Vakfının Yaz Okullarında öğrenciler hem öğreniyor, hem de gönüllerince eğleniyorlar, oyun oynuyorlar.

Ribat Eğitim Vakfının, öğrencilerin, bir taraftan spor, gezi, kamp aktivitelerine katıldıkları, bir taraftan ise Kuran'ı Kerim, Siyer, Ahlak, İbadetler gibi konuları hem öğrendikleri hem de içselleştirdikleri Yaz Okulları programı  başladı.

VERİLECEK DERSLER: - Kur'an-ı Kerim - İlmihal - Siyer-i Nebi - Kız öğrenciler için Arapça Ayrıca kurslarımızda, piknik programları, şehir içi geziler, sportif faaliyetler gibi sosyal aktiviteler de yapılacaktır. AYRINTILI BİLGİ VE KAYIT İÇİN TELEFON: 0332 3502516 - 3504651 ADRES:Mevlana Çarşısı Kat:3 No:301 Karatay/KONYA

Haber 371 defa okundu.

DİĞER HABER BAŞLIKLARI